zaterdag 27 augustus 2016

Hiep Hiep Hoera

 
Deze warme week heb ik maar weinig tijd op mijn knutselkamer doorgebracht. Toch 'moest' ik maandag even aan de slag want het kindje van een van onze vrienden werd 1 jaar en dat verdient een speciaal kaartje! Het idee voor het kaartje ontstond heel snel. Ik wist al dat ik iets met beestjes wilde doen en toen ik ook nog een voorraadje geponsde ballonnen tegen kwam was daar deze kaart.
Hij beviel mij zo goed dat ik gelijk maar een stapeltje er van maakte.
 
 
 
Voor de wolkenlucht gebruikte ik een mask van Dutch Dobadoo en inkt in de kleur 'Soft Sky'. De ballonnen zijn  geponsd uit retired Design Papier met de "Balloon Bouquet Punch". En de diertjes zijn uit de retired stempelset 'Zoo babies'. Tot slot zelf de tekst er onder gestempeld met de "Labler Alphabet" stempelset.
 
Ik wens jullie een heel fijn weekend!

zondag 21 augustus 2016

Snelle kaartjes

Soms heb je gewoon even niet zo veel tijd voor het maken van een kaartje of wil je vooral snel resultaat. Met deze kaartjes wilde ik jullie laten zien dat je ook met weinig materialen en inspanning een mooi resultaat kunt krijgen.

 
Voor dit kaartje volgde ik de sketch van Freshly Made Sketches. Ik gebruikte hiervoor een kant en klare kaart met enveloppe (altijd handig om in huis te hebben),inkt en papier in de kleur Tip Top Taupe en de stempelset 'Birthday Blossom'. Een mooie veelzijdige stempelset met zowel teksten voor de jarige als mooie bloemen stempels.
 
 
 
 
 
De grote bloem uit deze stempelset kun je uitponsen met de Pansy Punch. De bloem kleurde ik in met mijn Aqua Painter. Met de Layering Circkel Framelist maakte ik de rondjes, zo gedaan.
 
Hieronder nog een kaartje, maar dit keer in de kleur Sweet Sugarplum.
 
 
Wil je ook leren mooie creaties te maken met papier en inkt? Volgende week zaterdag geef ik weer een workshop waarin we twee kaartjes en een doosje gaan maken in het thema Sweet Cupcake. Opgeven of meer weten? Mail naar Handmadebymuriel@outlook.com of kijk op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/Handmadebymuriel/
 
 
 

donderdag 11 augustus 2016

CASE that

Vandaag was ik druk bezig met het voorbereiden van de workshops voor na de zomer. Weinig tijd dus om nog een kaartje te verzinnen. En dan is het heel fijn als je inspiratie binnen handbereik heb. Ik maakte namelijk een kaartje na uit de Stampin' Up jaarcatalogus 2016-2017. CASE noemen ze dat ook wel, op zijn engels; Copy And Share Everything.
 
 
De kleur die hier gebruikt is, is uit de In color serie en heeft Sweet Sugarplum. De stempels uit de set Birthday Bloom kleurde ik in met een Aqua Painter. Echt een musthave trouwens zo'n Aqua Painter, ik gebruik hem heel veel om stempels in te kleuren. Beetje inkt op je penseeltje en kleuren maar.
Nog even de kaart af maken met een tekst, lintje en een touwtje en klaar!
 
Wil je nog wat bestellen? As. zaterdag doe ik weer een verzamelbestelling. Zorg dat je 10:00 je bestelling hebt gemaild naar Handmadebymuriel@outlook.com
 
Fijn weekend alvast!

donderdag 4 augustus 2016

Eerste kerstkaart van het jaar

 
 
Jawel, de eerste kerstkaart van het jaar is een feit! Deze week kwam voor de demo's de najaars/winter catalogus uit en dus kwam ik al helemaal in de kerstsfeer. Vanaf september is de catalogus ook voor jullie beschikbaar. Nog even geduld dus. Maar mocht je toch al behoefte krijgen om te gaan starten met het maken van kerstkaarten dan kun je mooi nu vast eens in je kast kijken welke sets hiervoor geschikt zijn. Soms kun je veel meer met een set dan je denkt. Neem nou de stempelset 'Foxy Friends'. Wist je dat deze set ook prima geschikt is om een kerstkaartje mee te maken?
 
 
 
Is eens een keertje wat anders dan het eeuwige rood/groen. De kleurtjes zijn Pool Party, Calypso Coral en Smoky Slate. Ik gebruikte het bijpassende DSP 'A Little Foxy', de banner met Christmas erop komt uit de hostess set 'Time of the year' (pg. 201 catalogus) en het woordje happy stempelde ik met de set 'Labeler Alphabet'.
 
Hebben jullie deze stempelset al gezien?
 
 
Een hele mooie veelzijdige set die exclusief verkrijgbaar is van 2 t/m 31 augustus, wacht dus niet te lang met bestellen. Deze set is trouwens ook geschikt voor kerstkaarten ;p.
 
Vergeet ook niet om je op te geven voor één van de aankomende workshops. Op zaterdagavond 27 augustus gaan we aan de slag met Sweet Cupcake kaarten, voor deze workshop zijn nog maar 2 plekjes vrij. En op zaterdag 17 september is er een introductie workshop Project Life fotoalbum maken. Je vind alle info op mijn facebook pagina en op de pagina met Workshop Data.